tänään Rymättylässä cool Ylituomarina Janne ja venetuomarina Monica...taso oli kyllä kova ja tulokset huikeita! ylipäätään jo pääseminen näihin kisoihin mukaan on jo saavutus sinänsä, kisoihin valitaan kolmen parhaan yhteistuloksen mukaan 11 koiraa, Anni oli tainnut olla kuudes valittu tai jotain...

Enivei, sää oli aamupäivällä vielä aurinkoinen, joka oli meidän kannalta harmi, koska Anni ei vaan löydä sitä venettä, kun aurinko häikäisee vedenpintaa...tämä asia on nyt jo todettu treeneissä ja kisoissa moneen otteeseen. Eka liike köydenvienti oli oikein hieno, siitä 20 pistettä. Toinen liike, eli liikkuvat veneet, Anni lähti vasten aurinkoa, mutta kääntyi ja lähti uimaan päinvastaiseen suuntaan. Annoin sille ihan turhaan kolme ylimääräistä käskyä, haki veneen vähän kauempaa itsenäisesti kun vene oli soudettu jo niin, että aurinko jäi Annin selän taakse. Vei kuitenkin hyvin maalitolppien väliin. Hukkuvassa muuten kaikki ok, mutta ui pari metriä tolppien ohi. Viimeinen liike oli sitten rannan suuntainen vienti, jonka Anni on aina tehnyt hienosti, siitä täydet 20p. Yhteispisteet 95/100p. eli I-tulos, mutta tänään kovatasoisessa porukassa se riitti 9.sijaan.

Tyytyväinen olen kuitenkin, että arvokisoissa Anni teki mun ohjaamana ykköstuloksen, se ei ole mikään itsestäänselvyys, kun tuntuu että se vain pelleilee mun kanssa cheeky kiva päättää vepekausi tähän, tai no tiistaina käydään vielä tekemässä jotkut kivat treenit ja jätetään sitten siihen..ensi vuonna treenaan vähän vähemmän vepeä, mutta yritän kuitenkin käydä muutaman kisan, jotta saisin Boankin SM-kisoihin mukaan.