molemmille...ei mitkään megapitkät, koska olin pellolla ennen iltavuoroon menoa. Iltavuorot on kyllä erinomaisen käteviä!

Boalle n. 200 askelta pitkän, neljällä kulmalla suht ilman ruokaa oleva jälki. Ei myöskään esineitä, koska treenaan nyt muutaman jäljen, jossa pääpaino kulmissa ja itse jäljellä. Sen jälkeen taas uusi aihe eli esineet ja jälki Boa on tällä hetkellä hyvässä tilassa jäljellä, tänään keskittyi ja söi ne muutamat natural menun palaset kaikki, jotka jäljellä oli. Kulmien jälkeen taas kissanruokafilmipurkit maahan kaivettuina. Kaikki kulmat meni hyvin! nenäkin pysyi hyvin maassa ja tempo hyvä. Muutamassa kohdassa toisella liinalla "muistutus", josta vahvistus heti perään. Boa nousee aika hyvin pakotteista ja keskittyy paremmin pakotteen jälkeen. Ei kyllä viettiä puutu jäljeltä! Bobo oli loistava tänään!

Annille yksi suora, yksi kulma ja kaksi esinettä. Yhden kerran puutuin vähän enemmän ja se riitti. Jälki oli hyvä ja loppuun ruokapurkki, jonne myös tein viettiä.

Jäljen jälkeen käytiin firan kuopilla vähän lenkillä ja tytöt pääsivät talviturkeistaan. Kauan en viitsinyt vielä uittaa niitä, ettei tuu mitään vesihäntää tms. Koirat oli kyllä tosi tyytyväisiä! ihana päivä!

Huomenna sitten suuntaan Hyvinkäälle, sihteeröimään IPOn MM-karsintoja. Siitä tulee kivaa ja hauska nähdä taas hyviä koiria ja ohjaajia...Erityistsempitykset Jessicalle, Jarmolle, Janille, Sarille ja Anskulle sekä Markolle!