Päästiin aloittamaan purut hallissa, mikä on tosi kiva juttu, koska ulkona on niin kylmä. Toisaalta on siellä hallissakin kylmä, mutta ainakin alustana joku muu kuin lumi ja jää...Hallintatreenit alkoi tuottamaan tulosta jo heti ekan kerran jälkeen. Viimeksi hallitreeneissä Boa oli erittäin hyvä! Täytyypä yrittää saada myös tuosta videon tynkää seuraavan kerran.

Mun kärmes pääsi mukaan harjoituskoiraksi viime viikonlopun Ivanin semmaan. Meillä oli aiheena noutokapulan varma pitäminen, nopeat istumiset ja maahanmenot ja suorat loppuasennot luoksetuloissa ja noudoissa. Kaikkia näitä päästiin harjoittelemaan ja saatiin erittäin hyviä vinkkejä. Lisäksi Ivan oli niin ystävällinen, että toi tullessaan mulle 3 koulutus-DVD:tä. Eiköhän näillä ja Mian opeilla päästä taas eteenpäin talven aikana! Laitan jossain välissä myös videon tännekin. Materiaali tuli kylläkin tunnin edestä, mutta josko sitä vähän yrittäisi pätkiä....

Omaa kielitaitoakin tuli kehitettyä samalla kun koko viikonlopun sai puhua englantia...Varsin hyödyllinen viikonloppu siis!