Annin eilinen ensiyrittämä viestin voittajaluokassa ei onnistunut..Rata oli vaikea ja haasteellinen jo säänkin takia ja Anni lähti suorittamaan ensimmäisenä. Anni oli juossut jossakin 6 minuuttia ja palannut sitten Suvin luokse takaisin. Sää oli kyllä niin karmea, vaatteet aivan litimärät ja palelsi, jotenka oli ihan mukava päästä lähtemään kotiin. Käydään tekemässä palauttava treeni tässä ehkä ensi viikolla ja sitten pidetään vähän taukoa viestiltä...katsotaan sitten jossain välissä taas uusiksi kokeita...

Tänään tein Boalle 170 askelta pitkän S-jäljen multapellolle..jälki oli yhdellä sanalla sanottuna Super! Tuon jäljen perusteella Boalle voisi jo jättää tyhjiä askeleita, mutta pidän ne ruuat toistaiseksi vielä jonkin aikaa mukana. Nyt on suunnitelmissa pidentää tuo jälki 300 askeleeseen ja vasta sitten alkaa miettimään tyhjiä. Nyt askelsin normaalisti, jonkin verran oli tuulta, uusi alusta ja pidempi jälki eikä mikään näistä tuottanut ongelmia! B tarkasti joka askeleen, vaikka ei syönytkään ruokia. Olin antanut sille juuri aamupalan tuntia aikaisemmin kun en ollut vielä päättänyt lähdenkö jäljelle tänään...no mutta ensi kerralla jätän ruuan väliin.

Illalla sitten puruja ja tottista..tottiksessa seuraamista joka oli erittäin hyvä. Muutama luoksetulo, jotka nekin onnistuivat ja loppuun vähän kapulan pitoa. Nyt jätin vasemman käden tuen pois ja se näkyi hieman varovaisena pitämisenä. Ei kyllä yhtään pureskellut, mutta ei kyllä myöskään pitänyt voimakkaasti kiinni. Mutta näitä tehdään nyt ja sitten alan miettimään seuraavaa vaihetta kun tämän saa kuntoon. Loppuun yksi eteenmeno, joka sujui sen jälkeen kun kaima kävi näyttämässä Boalle patukan. Boa huomasi treeniliivin taskussa toisen patukan eikä sen jälkeen muistanut eteenmenon patukkaa..no mutta lähti kuitenkin kun ohjus, kun oli taas pari hernettä kohdannut..

Puruissa oli ohjelmassa vain hyppyharjoitukset..Pannassa ei voi kyllä ollenkaan harjoitella, kun ei sieltä oikein haukkua saa aikaiseksi sillä. Tänään ei haukuttu, saalistettiin vain ja hypyt oli tosi hyvät. Niissä ei ongelmaa..tällä hetkellä mieltä vielä askarruttaa se Boan vänkääminen maalimiehen taakse..siis hihakäden...Treenien loppuun vielä piilonkiertoharjoituksia. Nehän meni ihan kivasti Pekan avustuksella...Nyt Boa on puruista tauolla jonkin aikaa, odotellaan niitä juoksuja..seuraavaksi käydään Timpan luona ja sitten WMC:n kesäleirille harjoittelemaan...

Annille yritin kehitellä jotain tekemistä, kun silläkin sitä intoa piisaa...kierrätin neljä piiloa ja alku oli ihan ok, sitten taas kutosella koira oli niin varma että siellä on ukko, no ei ollut, mutta korvista meinasi kadota kuulo kokonaan. Annia ei vaan haittaa mitkään muistuttelut, vaikka kuinka yritin sitä pöllyttää tottelemattomuudesta...sitten tein kaukokäskyjä, jotka meni ok. Ruualla palkkaaminen on selkeästi paras tapa, koska sillä se noudattaa jokaista käskyä. Yksi hyppy ja eteenmeno, jotka oli ok.

Niin se taas viikonloppu vierähti mukavasti...