eiköhän tässä ole taukoiltu jo ihan riittävän pitkään, treenimotivaatio pitäisi kaivaa naftaliinista ja lähteä suunnittelemaan uutta kautta. Motivaatioon vaikuttaa varmastikin tavoitteet, eikös?  

Boalle kisatavotteita IPOn osalta seuraavasti: osallistuminen MM-karsintoihin ja RM-kisoihin. Siinä välissä ehkä 1-2 normaalikoetta.

Vepen osalta tavoitteena saada se 2 x ykköstulos ja valioituminen. Ei pitäisi tuottaa ongelmia vs. Annin valioitumiseen. Boalla kun on jo se yksi voittajan I- tulos. Mutta, ei nuolaista ennen kuin tipahtaa...Boa osallistuu talvella ehkä vetohiihtokisoihin ja kesällä/syksyllä taas canicross-kisoihin.

Annin kisatavoitteet on enää aika vähäisiä, mutta koska jäljestäminen sopii sille noin muuten, niin FH2-tulos on tämän kauden tavoitteena. Lisäksi yritetään saada pari vepekoetta tehtyä vielä hyvillä pisteillä, josko tulokset riittäisi Vepen SM-kisoihin. Sinne kutsutaan 12 parasta pisteiden perusteella ja vepeilijöiden taso on jo korkea, eli satasia pitäisi siis saada...

Terveystutkimukset on tehty tälle vuodelle molempien osalta. Anni kuvattiin jo aiemmin; selkä, lonkat, kyynärnivelet, varpaat, etujalat ja on vielä ihan ikäänsä nähden hyvässä kunnossa. Näkevät silmätkin on päässä Kuulo on jo huonontunut, joskin niissä on ollut vikaa ennenkin...

Boalta on peilattu silmät syksyllä toistamiseen, terveet edelleen. Lisäksi kun malien selkäongelmista ja spondyloosista on puhuttu pitkään, muutamalla tutun koiralla jo nuorella iällä olevia massiivisia muutoksia, halusin kuvata Boankin selän kokonaisuudessaan. Tänään Lotta sen sitten kuvasi, niskan ja selän kokonaan (lateraalikuvat) sekä lannerangan kahdesta suunnasta, koko paketti täysin priima, vailla minkäänlaista muutosta. ei Boalla ole lannerangassa ollutkaan mitään, mutta oli hyvä saada tietää myös koko rangan tulos. Ikää 3 vuotta ja 9 kk, joten tyytyväinen olen.

Tottikset siis pitäisi aloittaa, purut vielä hetken taukoilee...käydään ensin vähän reissussa...

Näillä eväillä tulevaan kauteen!