Boa on menossa siis ensimmäiseen IPO3 kokeeseensa...kaikkea pientä olisi vielä tehtävää ja hiottavaa, katsotaan miten tuon saa valmiiksi. Varsinaisesti kyllä meidän tämän kauden päätavoite on IPO RM-kisoissa, Boan ollessa kyseessä ei mua ole vielä alkanut hermostuttamaan ne karkelot...Onneksi eivät ole edes kaukana kotoa

No treenattu on, kisoissa nähdään sitten mihin se sillä hetkellä riittää..tänään ainakin Jannen treeneissä sujui piilonkierrot ja selkäkuljetus. Pitkässä liikkeessä ongelmaksi muodostui liian kova vauhti, Boa lensi kuperkeikkaa aika pahannäköisesti ekalla hypyllä, mutta onneksi ei käynyt kuinkaan. Ei saanut otetta ja lipesi siis irti hihasta...no uutta yritystä kehiin ja kyllä se sieltä taas hyökkäsi. Kiitos Janne treeneistä taas kerran!

Suvin ja Mikan kanssa käytiin jäljelläkin tällä viikolla...ekat jäljet ajettiin vähän turhan extreme-olosuhteissa, tehtiin sitten toiseen paikkaan uudet ja johan alkoi taas muistuttamaan jäljestystä.

Käytin Boan meidän työpaikan fyssari-Riikalla. Hauska ja oikeinkin tehokas käynti, koska Boa pääsi ekaa kertaa ikinä vesialtaaseen kokeilemaan vesikävelyä ensiksi tehtiin harjoituksia jumppapallolla ja tasapainoalustalla. Boa yritti tehdä puruja niihin ja se kiipeili pitkin vesialtaan ramppia innoissaan. Lopuksi pääsikin sitten sinne kauan kaivattuun altaaseen matolle kävelemään. Täytyy myös Anni käyttää siellä, kunhan vepekausi loppuu, koska Annikin on ansainnut "hoitonsa".

Katselin tulevaa kisakalenteria ja siellähän olisi niitä FH-kisojakin tarjolla vaikka kuinka monta, josko kuitenkin Annin kanssa lähtisi sitä kakkosta yrittämään vielä tänä vuonna. Alunperin olin ajatellut vasta ens vuonna, mutta ei kai siinä, jos vaan koepaikan saa...tavoitteena olisi nyt kuitenkin se vepevalion arvo ensin, mutta jälkeä voisi Annille tehdä siitä huolimatta. Ensi vuodelle yritän saada Annin Vepen SM-kisoihin, kun ei tänä vuonna tullut näköjään lähdettyä sinne viestin ässämmiin...maasto olisi ollut varmasti ihan jees, mutta Annin tottis on kyllä niin retuperällä, että ei sellaisella voi mennä kisaamaan. Taidanpa pyytää sille toisen ohjaajan tottikseen siinä tapauksessa