Lauantaina oli pienen tauon jälkeen vuorossa Annin montsuilut.. Otettiin yksi hyökkäys ja pako sekä kättelyitä ja spinnaamista. Anni teki tosi loistavan suorituksen ilman ensimmäistäkään virhettä. Tottis oli hieman ylihallinnassa, mutta muuten meni hyvin. Mm. palisadin korkeus oli nyt jo 2,10m ja se meni heittämällä...Olin kyllä tosi tyytyväinen!

Eilen taasen vietettiin tosi kiva päivä Hyvinkäällä Roturacen merkeissä. Boa juoksi Luikerot joukkueessa, joka loppujen lopuksi voitti koko hommelin! Anni juoksi 1+1+1+1= Femma joukkueessa joka sijoittui sijalle 5. Boan aika oli 6,79 ja Annin 6,70s.

Illemmalla lähdin käymään vielä Talissa tottistelemassa..Boa oli selvästi väsynyt eikä ollut ihan parhaassa mahdollisessa terässä. Tein vähän seuraamista, luoksetuloa ja noutokapulan pitämistä, pari hyppyä ja loppuun yhden eteenmenon. Nyt täytyy jatkossa alkaa pidentämään aikaa, ennen kuin annan esim. luoksetulokäskyn. Pitäisi taas päästä käymään Mian luona.

Tämän päivän vepeilyt jää väliin Annilta, mutta ensi maanantaina taas lutrataan! Torstaina on Annin AD-koe.. Boa saa levätä tällä viikolla ja sunnuntaina taas tottistellaan. Jälkeä voisi vähän yrittää tehdä tällä viikolla kumminkin Kieli ulkona