Viime viikon lomailimme Boan kanssa Saksan Cottbusissa viikon verran FMBB maailmanmestaruuskisoissa. Boa on loistava reissukoira, sen kanssa on vaan helppoa olla joka paikassa. Automatka sujui hyvin molempiin suuntiin, hotellissa oleskelu oli Boalle helppoa ja vaivatonta sekä muutenkin se oli oma kiva itsensä. Paikan päällä nähtiin paljon tuttuja sekä Nicole ja David.

Kaiken kruunasi suomalaisten erinomainen menestys ja oli vaan siistiä olla paikan päällä katsomassa kun Mia voitti maailmanmestaruuden!

Kotiin tultuamme Boa lähtikin kaiman kanssa AD-kokeeseen, juoksemaan sen 20km pyörän vierellä. Se menikin hyvin ja Boa jaksoi juosta vaivatta alusta loppuun. Kiitos Jennylle!

Seuraavana päivänä eli keskiviikkona sain oikean kuningasidean ilmoittaa Boan samana iltana BH-kokeeseen. Olin vaan menossa kuvaamaan Linan ja Ronjan BH-koetta, mutta löysinkin itseni sieltä Linan parina. Boa on kyllä vielä keskeneräinen, mutta teki ihan ok suorituksen siihen nähden miten se liikkeet osaa. Vapaana seuraaminen vaatii treenaamista, maahanmeno sekä sivullesiirtymiset ja täyskäännökset. Paikallamakuu meni hienosti, vaikka se oli liike jota jännitin alunperin eniten. Tuloksena siis hyväksytty BH! Nyt vaan lisää treeniä, että päästäisiin kokeeseen ehkä syksyllä...