Tällä viikolla ajeltiin Hämeenkyröön Boan kanssa Olaf Walteringin luokse. Boaa "hoidettiin" laser-akupunktiolla niiden puuttuvien juoksujen takia...Olaf oli sitä mieltä, että n. kuukauden kuluttua pitäisi juoksun tulla! Vähänkö odotan sitä kuin kuuta nousevaa Mitään varsinaista vikaa ei koirasta muuten löytynyt, se on kaikinpuolin terve, jotain energiavirtojen "lukkotilaa" Olaf sanoi sen olevan...En ole ennen perehtynyt tuohon akupunktioon hoitomuotona, kaikenlaisia vaivojahan sillä näköjään pystyy hoitamaan. Täytyy kyllä sanoa, että se tuntuu joltain taikomiselta, mutta jos nyt kumminkin odotellaan ja katsotaan onko siitä Boan tapauksessa apua.

Tottistelut on jääny parin viikon ajalta vähemmälle...täytyy taas alkaa keskittymään sen tekemiseen. Purut on varsin kivalla mallilla. Jäljen tekemistäkin suunnittelin mutta päätin että jätän sen vaan suosiolla ensi kesään. Uskoisin talvitauon tekevän Boalle vain hyvää...ja eikä tarvii stressata jos mä taas ite säädän jotain. Jos ei jäljestä niin ei voi tehdä virheitä, eikös?

Annikki starttaa muutamassa agilitykisassa ensi viikolla..lisäksi tehdään tokon voittajaluokan liikkeitä tavoitteena päästä talven aikana kisaamaan voittajaan.