Tänään tein molemmille koirille jäljet nurmikolle Porvoossa.

Annin jäljen teki Carolina, se oli motivaatioruokajälki kokeen jälkeen ja Anni jääkin nyt erittäin hyvin onnistuneen jäljen jälkeen talvitauolle tuolta osin. Annin vauhti oli rauhallinen ja täsmällinen. Se ilmaisi molemmat esineet hyvin. Kulmissa oikaisia vähän, se olikin ainoa virhe, jonka teki.

Boan jälki oli super! vai olikohan se koira vaan niin super?! pituutta n. 120 askelta, s-mallinen ja ruokana Ninnin suosittelemaa pientä kuivanappulaa. Boa suorastaan imuroi jäljen, eikä nostanut kertaakaan päätään. Jos se yritti lähteä kiihdyttämään liikaa, nypytin sitä vähän. Välillä askeleella oli vain yksi pienen pieni nappula, välillä 2-3. Mikään ei vaan olisi voinut mennä paremmin! :) Tarkoituksena oli, että jätän Boankin talvitauolle jäljeltä, mutta voi olla että jos kelit vaan on suotuisat, niin teen vielä jälkiä jonkun aikaa...

Annin kanssa jatketaan puruja, viestin treenaamista ja agilityä talven ajan. Näiden lisäksi, jos jää aikaa, niin tokon voittajaluokan liikkeitä ja esineruutua täytyy myös harjoitella..

Jälkien jälkeen käytiin noin tunnin metsälenkillä koirien kanssa. Ronja, Anni ja Boa pinkoivat, minkä jaloistaan pääsivät ja hauskaa näytti olevan!