Kesälomat on nyt vietetty, viikko oltiin Turkissa lomailemassa ja muu aika pyritty ahkerasti treenaamaan ja käyttämään tehokkaasti ensimmäiseen kokeeseen valmistautuessa.

Tänään sitten koitti koepäivä. Jäljeltä Boa sai 86 pistettä. Lähti hyvin paalulta, ilmaisi ensimmäisen esineen hyvin, mutta esineeltä lähetys oli vähän outo, koska Boa nousi jostain syystä istumaan mun viereen juuri lähetysvaiheessa. Matka kuitenkin jatkui, ensimmäinen kulma oli ihan ok ja toinen suorakin. Toisessa kulmassa hieman ylitti sen, mutta palasi takaisin. Jäljesti toiselle esineelle ok, annoin kuitenkin vahingossa liinasta pakotteen pysähtymällä itse. Boa kävi maahan, mutta nousi ylös ja olisi halunnut jatkaa jäljestystä. Toista esinettä ei siis hyväksytty.

Tottis meni alusta loppuun kokonaisuutena todella hyvin. Erityisesti mieltä lämmitti nopea liikkeestä istuminen sekä maahanmeno ja luoksetulo. Näistä molemmista arvosanat erinomainen. Virheet tulivat estenoudossa, heitin itse kapulan päin estettä ja Boa nousee näistä heitoista sen verran, että varasti toiselle heitolle. Kapula meni vinoon, joten Boa kiersi esteen takaisin tullessa. Tämä siis puutteelliseksi. Eteenmenossa lähti todella kovaa ja juoksikin sitten kentän päähän, meni vasta kolmannella käskyllä maahan, joten tämäkin liike puutteellinen. Muuten varsin onnistunut tottis. Pisteitä 85.

Purut viimeisenä, sade ja ukonilmakin oli lakannut. Boa tuli hyvin kutoselle ja aloitti hyvän haukun. Hieman häiriintyi kun itse tulin kutoselle. Sivulletulo jäi ensimmäisellä käskyllä hieman vajaaksi, joten annoin toisen käskyn. Kaikki muut liikkeet olivatkin erinomaisia, otetyöskentely erinomainen ja irrotukset sekä jälkivartioinnit erinomaisia. Puruista pisteitä 97

Yhteistulos 268 pistettä, 2. tulos ja sijoitus 2. Koulutustunnus IP1

     

Kiitos Timpalle, meidän erinomaiselle maalimiehelle, koko treeniryhmälle avusta tottiksessa, kiitos myös Koskensalon Markolle, Anskulle sekä Skogsterin Mialle avusta tottiksessa, sekä Jan, Mika, Laamasen Virpi kiitos jälkivinkeistä! ja kaikille muillekin kiitos, nyt me vaan jatketaan treenejä ja harjoitellaan ahkerasti! Vielä on treenikautta kivasti jäljellä...

Videoita yritän saada tänne jossain välissä, ainakin niistä puruista