Käytiin torstaina Katin ja Qyyn kanssa Riksussa. Annin treenit sujuivat kokonaisuudessaan ihan hyvin. Nyt kun vielä muistan, niin täytyy kirjoittaa muistiin asioita: Ensi kerralla ohjelmassa on muuten samanlaisia harjoituksia, mutta otamme mukaan transportia. Jatkossa tehdään myös ajoittain pidempiä puruosuuksia ja välillä taas irrotuksia. Irrotukset paossa ja hyökkäyksessä onnistuivat hyvin ja Anni hyökkäsi muutenkin varmemmin.

Jatkossa käytän valmistelusanoina pelkästään "pako" ja "puolusta" ja "iske" toimii lupakäskynä. Muuten pilli toimii irrotuskäskynä paoissa ja hyökkäyksissä, puolustuksessa irti tarkoittaa toki irroittamista, mutta myös merkkiä jälkivartioinnille.

Irrotuksen jälkeisiä luoksetuloja täytyy alkaa ottamaan myös niin, että kutsun koiran välillä sivulle ja palkkaan siitä ja kun taas ei tule sivullekäskyä, saa koira patukan heti palkaksi, kun on tullut luokse.

Hyökkäyksiin otetaan seuraava kerran mukaan aidat, purupaikan kohdistamista varten, koska Anni pyrkii puremaan liian sisään? hmm...vai miten se nyt oli Päättämätön

Huomenna ohjelmassa viestitreenit Suvin kanssa ja Boan kanssa tottista. Illalla ajattelin ottaa Porvoossa Annille myös tottisjuttuja, hyppyä, eteenmenoa ja kaukokäskyjä. Boalle sitä samaa jännitteen tekemistä, mitä meillä on ohjelmassa muutama seuraava viikko Kieli ulkona