Viikot vierähtää nykyään aika sutjakkaaseen tahtiin...vielä on pari viikkoa koulua jäljellä, jolloin sekin lysti loppuu, ihanaa!

Viime viikon osalta treenit sujui erinomaisesti. Tiistaina käytiin Been kanssa Mian tottiksessa. Boa on saanut erittäin hyvin keskittymiskykyä ja tekee erittäin hyvällä vietillä juttuja. Pallosta on tullut tärkeä ja Boan saa siitä innostumaan nopeasti. Ohjelmassa oli sivulletulon opetusta, luoksetulon loppuasennon opettelua sekä sivulla istumista keskittyneenä, vaikka siirtyisin itse eteenpäin sekä takapuolen käyttöä sivulle siirtymisissä. Tätä jatketaan sitten parin viikon päästä...täytyy sanoa, että Boa leikkii hyvin narupallolla, rauhoittuu heti kun sanotaan, ei mälvää tms. Irrotukset on täsmällisiä ja nopeita. Voisin pikkuhiljaa alkaa siirtymään sen sivulle tekemään välillä rauhavaiheita.

Torstaina lähdettiin taas montsutreeneihin ja Anni teki tähän astisista treeneistä parhaimman suorituksen. Kaikkia liikkeitä harjoiteltiin, jotka kaikki meni vielä erinomaisen hyvin. Eiköhän näillä mennä eteenpäin jatkossakin, tai siis samalla tavalla Nauru

Lauantaina lähdettiin Kariluotojen kanssa harjoittelemaan viestiä Viirilään. Matkana 5 pätkää noin 500 metrin pituisina. Annille käytettiin ekaa kertaa veturikoiraa, jotta saataisiin sen parin viimekertaisen kääntymisongelmaan apua ja täytyy sanoa, että ne treenit meni niin hyvin kun ikinä voi viestitreenit mennä! Anni juoksi ekaa pätkää lukuunottamatta kaikki pätkät hyvin. Ensi lauantaina tehdään samanlainen treeni, jonka lisäksi päätettiin tehdä Suvin kanssa vielä erikseen vähän jälkiharjoituksia. Ekat kokeet olisivat huhtikuun puolessavälissä. Täytyy palautella Annille myös tottista vähän mieleen huhtikuun alusta..

Sunnuntaina ei ollut montsutreenejä, joten kävin Porvoossa hallissa tekemässä Boan kanssa tottista ja purut Pekan kanssa. Tämän lisäksi harjoiteltiin Allin ja Kitan kanssa koirien ja ihmisten ohittamista ja Allin kanssa vähän tokoliikkeitä. Alli on kyllä mainio valkkari. Boan tottistelut meni hyvin ja kehitystä tapahtuu...oli pakko lopettaa kun Boa alkoi sitomaan mun jalkaa, joka oikeasti SATTUU! taas on jalat ihan naarmuilla ja mustelmilla...kivaa tää koiran treenaaminen. Boan purut sujui hyvin, laitan videon sen sivuille jossain välissä. Eipä siitä vietti lopu, vaikka tekisi mitä hallintaa vaan...yltyy vaan, eikä sitä kohta saa enää pois kentältä Kieli ulkona