Jokseenkin lämpimässä säässä tehtiin tänään B C A treenit Kouvolassa. Työn alla on seuraaminen ja liikkeet. Seuraaminen on taas oikealla paikalla ja muutenkin hyvä. Jäävistä istuminen ja maahanmeno juoksusta alkaa olla aika jees...seisominen vaatii vielä paljon toistoja, jää ihan hyvin, mutta siihen vielä voimaa lisää sekä sama homma juoksusta. Muutama sivulle siirtyminen edestä ja täyskäännös myös seuraamisen aikana. Sanoisin, että onnistuneet treenit. Puruissa haukkua, muutama puru, irrotus, sivukuljetus ja loppuun hyppy. Aikas nopiasti purujen puolesta on valmis kokeeseen, työtä vielä tottiksen ja vähän jäljenkin parissa...

Kävin myös ajamassa kulmajäljen Kouvolassa, heinä oli jo vähän liian pitkää sillä pellolla. 4 kulmaa ja lopussa esine/ruokapurkki. Kulmat meni viimeistä lukuunottamatta kaikki täydellisesti, viimeinen oli myötätuulikulma, jossa vähän oikaisi, muuten ok. Esineilmaisu ok, joten sai ruokaakin palkaksi.

Juttelin Melanien kanssa, joka on tulossa Suomeen kesäkuussa. Jos vaan aikataulut natsaa, niin menisin tosi mieluusti Melin kanssa jäljelle, ne on Berndin kanssa ihan mun idoleita jälkikoulutuksessa!