Boan synttäripileet on nyt vietetty ja luut syöty!

Annin lauantain montsutreenit sujui kivasti. Irrotukset oli hyvät pillistä, ei tarvinnut puuttua mitenkään. Purut oli hyvät ja hyvällä paikalla, ei pyrkinyt vieläkään ylemmäs. Vielä kuormittuu alhaalla ollessaan, mutta ei irrottanut kertaakaan itsenäisesti, vaikka välillä oli passiivisiakin vaiheita. Ohjaajanpuolustuksessa mun ympäri spinnaaminen ei vielä suju, Anni on liian hyvässä hallinnassa. Eikä Anni vielä ymmärrä kättelyn ja hyökkäyksen eroa, vaan pyrkii ennakoimaan purua. Maalimiehen hyökätessä Anni on kuitenkin nopeasti kartalla ja puree hyvin. Vielä kun saataisiin se ymmärtämään, että kätellessä ei tule hyökkäystä.

Boa pääsi leikkimään pallonsa kanssa lopuksi kentälle...Mukavaa sillä tuntui olevan ja pallo hukkui loppujen lopuksi lumeen. Treenien jälkeen kävin ostamassa koirille autohäkkeihin kuramatot rutirexin tilalle.

Sunnuntaina Boan kanssa tottista Talissa. Kenttä oli lehmän lannalta haisevaa mutavelliä ja vaatteet tietysti sen mukaiset pienen tottistelun jälkeen. Boan purut sujuivat hyvin. Jatkossa täytyy alkaa pitää koiraa jalkojen välissä, että se ei pääse seilaamaan ja tekemään itselleen saalista liikkeellään. Haukkuminen sujui hyvin ja asennettakin alkaa pikkuhiljaa löytymään "puolustus"alueella. Boalla on vain voimat kasvaneet ja itsellä oli aikamoisia vaikeuksia pitää koira paikallaan. Tämän jälkeen pientä turhaumaa ja loppuun yksi puru, joka oli täysi ja rauhallinen, Hyvä Boanza!

Purutreeneissä oli vierailemassa Katja ja Okra sekä Sepe-malinoisin omistajat. Aikas vakuuttavan näköinen ja oloinen oli Katjan koira. Mukavaa oli nähdä myös Suvi Hilman kanssa pitkästä aikaa...

Treenien jälkeen läksin autoa siivoamaan Timpan hallille. Otin vanhat pölyiset rutirexit autosta pois ja imuroin ja putsailin koko auton! Onni on siisti auto myös sisältä Cool Autossa on vielä pari haisevaa patukkaa, ne pitäisi vielä pestä....