koko viime viikonloppu vietettiin siis vepeilyn merkeissä, perjantaina suuntana Saarijärvi. Ajeltiin aikaisemmin Miian kanssa paikalle, kun Boalla oli ensimmäinen voittajaluokan vepekoe. Tuloksena 3 tulos, pisteitä 72. Muuten meni oikein kivasti, mutta veneliikkeen keskeytin, kun Boa ei yrityksistä huolimatta löytänyt köyttä ja palasi sitten mun luokse takaisin. Koko viikonlopun ajan sitten päästiin tekemään tosi hyviä treenejä kaikkien liikkeiden osalta. Ihan valmis se kisaamaan on, jos vaan vielä loppukaudelle löytyy vapaita paikkoja kokeista   Boa oli kyllä muutenkin niin huippu reissukoira taas, se nukkuu ihan missä vaan, rauhoittuu, ei hötkyile eikä piippaile tai muutenkaan pidä meteliä. Sen kanssa on kyllä kiva reissata...

Eilen treenailtiin Kouvolassa todea ja puruja. Muuten alkaa olla aika jees, piilonkierrot ja selkäkuljetus edelleen vaiheessa. Vielä on onneksi muutamia viikkoja aikaa treenata RM-kisoihin, siihen mennessä täytyy ne saada kuntoon!

Annilla on tulossa omat vepekisat ja sen viimeisen ykkösen metsästys. Miia ohjaa Annia lauantaina ja sunnuntaina ohjaan itse. Toivottavasti olisi palikat kasassa ja tulos saataisiin, voisin sitten itse kisata vielä Boan kanssa jossain kokeessa.

Laitan vepeleiriltä kuvia, kunhan saan ne koneelle :)