Nyt on joulu takanapäin, niinkuin myös uusi vuosi...

Viime viikolla käytiin viestitreeneissä, jossa matka oli noin 700 askelta. Anni oli ainakin tosi pihalla eikä siis
meinannut löytää Suvia ollenkaan..pari kertaa lähti tosi hyvin juoksemaan, mutta palasi takaisin..loppujen lopuksi lyhennettiin matkaa ja juoksutin Annia 5 pätkää ilman jälkiosuutta..ensi kerralla sitten sama treeni ja matka uusiksi, katsotaan sitten kuinka käy..häiriötä oli muutamaankin otteeseen aika reippaasti, mutta Anni ei välittänyt niistä. (mm. dobberi ajoi juoksupätkällä Annia haukkuen takaa, kun ei pysynyt omistajillaan hallinnassa :))

Seuraavana iltana mondioreenit..Annille opetettiin jalkapurua, joka onnistui erinomaisen hyvin! ihme juttu kyllä koiralle, joka on kohtapuoliin viisi vuotta purrut vain hihaan. Otettiin myös hallintaa...hitsi kun ei oikein muista itse näitä kaikkia liikkeitä ja niiden nimiä jne. vaikea kertoa mistä on ollut kysymys :)

Tänään käytiin Katjan kanssa juoksuttamassa koiria yhdessä. Alku sujuikin kivasti, mutta sitten AP:n sisällä asuva pikku alistaja astui kehiin ja Boa meni vähän hämilleen moisesta...Katja kuitenkin lupasi ystävällisesti ottaa Boan hoitoon meidän lomareissun ajaksi, kun saatiin järjestelyt kohdilleen... :)
Pakkasta oli sen verran reippaasti, että muut treenit ja valokuvaus taitavat jäädä tältä päivältä..katsotaan huomenna uusiksi. Meillä pitäisi alkaa purut Porvoossa hallissa, siellä olisi hyvä harjoitella tottista Boankin kanssa.