Huh mitä menoa tänä viikonloppuna! Lauantaina aamupäivällä ajeltiin Porvooseen syömään. Sitten takaisin kotiin hakemaan koirat ja eikun taas takaisin Porvooseen hakemaan Lina ja Ronja kyytiin. Ajeltiin Korialle treeneihin, jossa vierähtikin sitten aikaa klo 23 asti. Kotona olin vähän ennen yhtä. Eikun nukkumaan ja aamulla ajelin Riihimäelle Nauru

siellä Mondiotreenit, jonka jälkeen pikaisesti kotiin Teon 2v. synttäreille. Sieltä sitten vielä kerran Porvooseen hallitreeneihin!

Mutta siis itse treeneihin: Pyysin vinkkejä Boan tottikseen sivulletulojen ja seuraamisten osalta. Nyt harjoitellaan sitten näitä ahkerasti..puruissa Boa oli tavanomaiseen tapaansa oikein hyvä ja harjoitukset onnistuivat hyvin.Laitan videota jossain vaiheessa Boan sivulle.

Annin kanssa montsutreeneissä aloiteltiin ohjaajanpuolustusta. Anni oli heti ajantasalla ja kaksi puolustusta onnistui erittäin hyvin. Tänään myös irrotukset olivat täsmällisempiä apuohjaajasta johtuen. Anni hyökkäsi paossa ensin vähän turhan ylös, toisella kerralla jalkaan ja viimeisellä kerralla keskivartaloon. Viimeisin oli ehdottomasti paras hyökkäys.

Boalla sitten illalla vielä purut ja pikku tottista..purut meni erittäin hyvin. Nyt hihaan pureminen sujui eilistä paremmin, ei juurikaan äännellyt ja ote pysyi syvänä ja rauhallisena. Rauhavaiheet onnistuivat hyvin. Jatkossa voisin opettaa Boalle kontaktin, ennenkuin se saa kierrä-käskyn, kiinnittää vielä huomiota rauhavaiheisiin sekä tehdä sille hyppyjä. Tämän jälkeen Boa on ehkä taas tauolla ja keskitymme tottikseen. Tottiksessa aloitin tekemään sille halliin tullessa selvän merkin, mitä ollaan tulossa tekemään. Koira maahan ja jännitteen kautta leikkiä. Tästä sitten ruualla sivulletuloja ja Lina auttoi naksauttamalla palkkaamisen. Lyhyt seuraaminen ja palkka. Lopuksi luoksetuloa. Ruuan täytyy olla vielä jotain kuivaruokaa parempaa, muuten ei riitä mielenkiinto.