hemmetti että on kylmä! ihmisen täytyy palella iltaisin treeneissä, kun ei osaa pukeutua vielä tarpeeksi lämpimästi.

Enää en muista, mitä kaikkea tässä on tullut puuhailtua edellisen kirjoituksen jälkeen, mutta ainakin käytiin vepekisoissa. Anni sai kolmostuloksen, sai täydet pisteet köydenviennistä ja näinollen varmisti itsellensä vielä treenaamismahdollisuuden ensi kesälle. Boa korkkasi avoimen luokan ja tämänhetkinen osaaminen tuli selville, eli muut avoimen luokan liikkeet sujuu oikein mallikkaasti, mutta viennin luovutusta pitää vielä harjoitella. Ensi kesänä sitten kisataan, kunhan vienti on kokonaisuudessaan valmis.

Anni kävi lisäksi FH-kokeessa. Treenit oli sujuneet niin hyvin, käytiin Virpin kanssa jäljellä ahkerasti. Kokeessa kuitenkin Annilla ei vaan oikein pysy ajatukset kasassa, se hermostuu ja keksii kaikkia sijaistoimintoja. Luulen, että syy on ohjaajassa, josta se paineistuu liikaa. Tuloksena 63 pistettä. Ensi kesänä Anni menee vielä kokeeseen toisen ohjaajan kanssa :)

Puruissa valmistaudutaan kakkosta varten..en tiedä josko ehtii koiran koetta varten saada vielä valmiiksi, mutta yritetään...tottiksessa vaiheessa on vielä liikkeestä seisomisen opettaminen. Puruissa piilonkierrot on tullu mukaan ohjelmaan. Maanantaina oli treenit Kouvolassa ja eilen käytiin Petikossa, jossa Jarmo teki Boalle treenin. Boa oli tosi hyvässä vietissä ja treenit meni tosi hienosti molempina päivinä.

Anni valmistautuu RM-viestikokeeseen. Viestin juoksutus sujuu normitapaan hyvin, toivotaan että tällä kertaa kokeessakin Anni juoksisi. Tottista on treenailtu ahkerasti myös Annin kanssa. En vaan ole tyytyväinen Annin mielentilaan tottiksessa, se on liian hermostunut, joka näkyy ääntelynä ja keskittymisen puutteena. Mutta näillä mennään, toivomuksena olisi tulos kokeesta. Ruutua ja tottista käydään vielä tekemässä Piian ja Nooran kanssa, koska nekin valmistautuu Iineksen kanssa viestikokeeseen. Lisäksi ainakin yksi viestinjuoksutus kokeenomaisesti.

Ensi viikolla täytyy treenata tokoa, koska Anni on ATD:n tokon PM-joukkueessa mukana. Voivoi-liikkeistä ruutua, tunnaria ja kaukokäskyjä.

Seuraavana viikonloppuna onkin MM-kisat Hämeenlinnassa. Nicole ja David tulee Suomeen kisoihin ja treenaamaan meidän kanssa :) Tarkoitus oli että ne asuu Helin ja Timpan luona viikon verran.