On vähän ilmoja pidelly tässä viime aikoina! Muutama jälki on Boalla takanapäin sekä Annille tehty FH-jälkitreeni. Molemmilla ne meni varsin hyvin..Annilla ei ollut ongelmia harhojen kanssa ja jaksoi ajaa hyvin pidempääkin jälkeä. Ainoa ongelma on esineilmaisuissa, mitkä vaan tahtoo jäädä...en edes tiedä miksi! välillä A ilmaisee ja välillä vetää ihan sukkana yli..Mutta enivei, erikoisjälkikokeeseen ollaan ilmoittauduttu, joten katsotaan miten se sujuu..

Boan jäljet on menny myös hyvin. Koira on aavistuksen enemmän paineessa, mutta työskentelee silloin paremmin ja tarkemmin. Teen sille tällä kaudella nyt vielä pari jälkeä ja jätän sen jälkeen hommat talvitauolle. Tottiksen ja purujen treenaamista jatketaan kuitenkin normaalisti.

Tähän loppuun laitan mietintöjä meidän ensi vuoden tavoitteista. Toivottavasti molemmat koirat pysyvät terveenä ja hommat etenee ilman suurempia ongelmia.

Boa: Ensi kesänä BH-kokeen suorittaminen ja IP1 sekä mahdollisesti loppusyksystä IP2. Katsotaan nyt miten ne mahdolliset juoksut tulee ja sitä myöten myös pennutus. Vepessä tavoitteena suorittaa alokasluokka ja kenties startata avoimessa, jos vaan liikkeiden opetus sujuu hyvin.

Anni: Tavoitteena saada viestiltä VK3 ja osallistua SM- ja RM-kokeisiin. Metsäjäljeltä tavoitteena tehdä JK2. Hausta tavoitteena tehdä HK1. Vepessä tavoitteena saada voittajaluokasta ykköstuloksia. Tokossa tavoitteena saada voittajaluokasta siirtoon oikeuttava ykköstulos. Erikoisjäljeltä tavoitteena tulos ykkösluokasta. Eiköhän tässä ole jo puuhaa ensi vuotta ajatellen...