Viime viikolla jäi tottistelu vähemmälle...viikonloppu vietettiin työporukan kanssa Tahkolla aivan tosi mahtavassa säässä! ruoka ja seura oli erinomaista ja onnistuin tietty telomaan häntäluuni kun piti kokeilla lumilautaa Huuto

Sunnuntai-iltana ehdin vielä Boan kanssa puruihin..ekaa kertaa treenit tolpassa. En varmaan olis kyllä pysynyt pystyssä ilman tolppaa, koska Boalla on nykyään niin paljon voimaa! Boa kuitenkin vastaa tällä hetkellä puolustusalueella ärsykkeisiin niin hyvin kun tuon ikäinen vain voi...Muuten on kaikki palikat hyvällä mallilla ja tällä hetkellä ei oikein voikaan harjoitella mitään uutta. Jossain vaiheessa voisin käydä taas Timpan luona Boaa näyttämässä...jatketaan varmaankin saalisturhauman tekemistä.

Lopuksi otin tottista Boan kanssa. Pekka katseli, että ollaan suht suorassa. Huomenna kun mennään Mian tottikseen, niin täytyy kysyä neuvoa siihen, että Boa yrittää pomppia ja havitella palloa kainalosta ja sitten seuraamisasentoon liittyvä juttu täytyy kysyä. Jos kävelen suoraan Boan takapää vähän aukeaa ja jos kävelen vasemmalle päin niin Boa käyttää takapäätänsä ja hieman kääntää itseänsä mun taakse.

Muuten kaikki meni edelleen kivasti ja loppuun taas erittäin onnistunut eteenmeno!

Annille otin myös jotain pientä tottistelua viestikoetta silmälläpitäen. Tämän jälkeen koirat juoksenteli vapaana ja sitten lähdettiin kotiin. Tänään Annilla on tokokurssi, jossa aiheena kaukokäskyt. Ne täytyy saada paremmiksi tulevan kesän montsukokeisiin. Tiistaina sitten mennään taas Boan kanssa Mian luokse.