Eilen illalla otin Boan kanssa tottista kotipihalla...tila on vähän rajallinen, mutta samoja juttuja tehtiin kuin tiistaina Vihdissä. Meni ihan kivasti...

Tänään oli Annilla montsussa ohjelmassa jalkapurujen vahvistamista. Hyökkäyksiä ja pakoja ja Anni saatiin puremaan joka kerta jalkaan. Koira oli hieman epävarma mitä alempana se puri, mutta jos se lähtee tuosta varmistumaan ja pitää paikkansa, niin sitten jatketaan jalkaan. Mikäli ei vahvistu, niin sitten saa purra käteen jatkossakin. Anni irrotti itsenäisesti pari kertaa, kun maalimies pysähtyi. Tuossa ainakin näkyy IPO tausta...Paot menevät jo hyvin jalkaan, mutta lähinnä tuo purupaikan muuttaminen koskeekin hyökkäyksiä. Irrotukset olivat hyvät.

Tottistelu meni Annilla jo hyvin lukuunottamatta kaukokäskyjä. Ruuasta kieltäytyminen tehtiin ekaa kertaa kunnon herkuilla eli jauhelihapihveillä. Anni ei maistanut kertaakaan vaikka mieli teki kyllä Cool  Jatkossa harjoittelen ahkerasti eteenmenoa, kaukokäskyjä ja ruuasta kieltäytymistä, pikkuhiljaa siirtyen siihen että jätän koiran vähän matkan päähän. Kaukokäskyihin yritän saada neuvoja Virven tokokurssilta ja eteenmenoa täytyy vaan hioa sinne aitaan päin.

Käytiin montsun jälkeen tottistelemassa Linan kanssa yhdellä parkkiksella. Boalla otin taas kaikkia liikkeitä. Maahanmenot seisomisesta olivat huonommat, Bee ei mennyt loppuun asti maahan, mutta alustana oli kyllä hiekka/asfaltti. Täytyy alkaa vaihtelemaan alustoja, kunhan lumet sulaa...Muuten kaikki meni taasen ihan mallikkaasti ja erityisen tyytyväinen olin eteenmenoon, joka sujui uudessa paikassa heti ekalla kerralla oikein ja hyvin. Luoksetulon otin taas samaan suuntaan ja sitten tulin lähettämään Boan alkupisteeseen. Boa juoksi varmasti ja kovaa loppuun asti. Huomenna täytyy muistaa tehdä seuraamista niin, että pysähdyn ja palkkaan istumisesta. Muuten samoja juttuja...

Huomenna on Annin viestitreenit, Boan tottis ja purut. Viestillä vaihdetaan päitä Suvin kanssa, Kieli ulkonaeli Suvi vie Annin metsään ja näin ollen eka juoksupätkä onkin mun luokse. Katsotaan saataisko se kääntymisongelma sillä pois. Ja Annille sen jälkeen ehkä yksi esinetreeni...harmi kun metsässä on vielä niin paljon lunta. Pitäisi ehdottomasti päästä juoksuttamaan yksi treeni ennen kisaa vähän vähemmällä lumella..

Boalle normitottiskuviot ja piilonkiertoa ennen puruja. Puruissa ohjelmassa turhaumatreeniä, eli ei purua koiralle...