Tällä viikolla ollaan käyty nyt kahdesti puruissa ja sitten vielä Riikan kanssa tottistelemassa...

Puruissa vielä pääpaino tunnetilassa, mutta mukaan tulivat myös liikkeet, erityisesti selkäkuljetus. Eilisten treenien jälkeen olin kyllä niin yhtä hymyä, vaikka olotila oli muuten flunssainen...tunnetila säilyi hyvänä, Boa oli piilolla hyvä ja muutenkin homma vaan toimi! eilen tehtiin myös noutokapulan pitämiseen vähän painetta, ekaa kertaa tuolla systeemillä ja hitto, että oli hyvä! se paineen siirtäminen noutokapulan pitämiseen toimii myös Boalla, ja se piti kapulaa autohäkissä vielä hyvän tovin. Kanavoi siihen ihan kuin johonkin hihaan Ou jee! tietää miten jatkaa sitä hommelia, ennen karsintakisoja keskitytään tekemään muuten vaan noutokapulaan viettiä ja vauhtia luoksetuloihin sekä kapuloille siirtymistä jne.

Muutama viikko ollaan tehty seuraamista ja jääviä liikkeitä, ne on nyt ollu ihan jees, teen vielä niitä muutaman kerran ja sitten täytyy treenata noutoja ja eteenmenoa.

Jälkikausikin olisi tarkoitus korkata ehkä tulevana vklna...kaikki pellot ei nyt ole vielä ihan kunnossa, mutta positiivista on se, että nyt on lupia kyselty muutamaan lähellä olevaan peltoon, joten siltä osin täytyy olla iloinen! Aikaa ei nyt ole hirveästi ennen Kuortaneelle lähtöä.

Lisäksi täytyy harjoitella selkäkuljetusta itsekseen...tässäpä tätä tekemistä!

Ainiin, käytiin muuten tekemässä ihan perusviestitreenitkin Riikan kanssa, Anni juoksi ekana 4 osuutta, ne oli lyhyitä, mutta kyllä oli semieläkeläisellä vauhtia ja hyvin muistissa, mitä ollaan tekemässä. Mietittiin, josko osallistuisi Annin kanssa vielä viestikisoihin, niin saa Riikkakin tuntumaa siltä puolelta. Lisäksi Boalle ja Haikulle vähän lyhyempää settiä, mutta hyvin meni niilläkin...täytyy katsoa, miten ehtii treenaamaan viestiä tänä vuonna. Kiva laji se kyllä on!