ihan outoa sääilmiötä taas..mä tahtoisin jo lunta, ihan vähän ja sen verran pakkasta, että lumi pysyy maassa...muuten ei pääse hiihtämään ja sitäpaitsi joudun lopettamaan muuten talvitauon, kun ei ole talvea.

Viime viikon sunnuntaina vierailtiin Kouvolassa, tai siis Valkealassa treenailemassa. Katja oli tullut Toren kanssa myös vierailulle..Boalle vähän noutoja ja purut. Noudot oli ok, otetta vahvistettiin...purut myös ok, ei niissä sen kummempaa propsia ilmennyt. Hyvässä tilassa ja vietissä oli kärmes, olin oikein tyytyväinen.

Eilen käytiin taas Riikan ja koirien kanssa vähän pidemmällä lenkillä Luukissa, lenkin pituudeksi tuli 8,5 km.

Boalle ostin kopin pihalle, ei se nyt varsinaisesti ulkoruokintaan siirry, onpahan joku paikka minne mennä, kun pihalla on joskus päivisin...onpahan valmiina, kun seuraava koira tulee, täytyy viritellä sitten tarhakin.

Käytin molemmat tytöt töissä fyssarilla. Anni pääsi ekaa kertaa elämässään myös vesijuoksumatolle. Vähän sanomista siellä täällä, mutta kokonaisuutena ikäänsä nähden ihan ok kunnossa. Boa taas oli edelliseen kertaan verrattuna paljon parempi, ei sanomista missään osassa ja vesijuoksuakin meni 10 min. Se taitaa tykätä siitä!