Vähän on joutunut treenisuunnitelmia muuttamaan kovan pakkasen takia..Purut ja tottis on ollu tauolla nyt jonkun aikaa...toivottavasti kohta puoliin pääsisi taas tekemään hommia. Annin kanssa aloitin itse agilityn taas pitkästä aikaa Oreniuksen Juhan valmennusryhmässä. Meillä on nyt kerran viikkoon treenit, katsotaan sitten josko näiden jälkeen ottaisin taas muutaman startin ks. lajissa...Anni on kyllä hyvä agilitykoira, oma kehitys ohjaajana on vain jäänyt ihan aloittelijan tasolle. Viestiä ei nyt sitten päästykään treenailemaan, kun luntakin tuli enemmän kuin tarpeeksi...keväällä sitten...

Anni aloitti myös tokoilemaan pitkän tauon jälkeen, tavoitteena olisi saada nyt liikkeet opetettua niin, että saataisiin se voi-ykkönen. Muut liikkeet on jo aika kivalla mallilla, mutta tunnari on varsin alkutekijöissään. Anni kyllä tietää, että pitää mennä hakemaan palikka ja tuoda se mulle, mutta kun se tuo sieltä ihan minkä tahansa palikan...täytyy siis aloittaa ihan alusta tuon opettaminen.

Lauantaina kävin hakemassa Boan kotiin Korialta. Boa oli käyttäytynyt tarhassa erihienosti, Ruutipussi-pentulaa se oli vähän modifioinut ja innoillut mieleisekseen. Muuten kaikki oli sujunut hienosti. Toivottavasti Boa sai vähän uusia ajatuksia, jos ei muuta, niin ainakin oli eri seurassa viikon verran.

Eilen päästiin pitkästä aikaa lämpimään halliin tekemään puruja Boalle..Ohjelmassa vietin ja paineen tekemistä hallintaan ja hyvän hallinnan jälkeen lähetin koiran haukkumaan. Edellisviikkoon nähden parannusta oli selkeästi varmemmissa lähdöissä, puhtaat haukut, ei tökkinyt tai häirinnyt, haukkui hyvällä asenteella ja purikin ihan ok. Kanavoinnit meni myös hyvin. Muutama viikko näitä, niin pääsee taas piiloa työstämään eteenpäin.