Tänään vihdoinkin päästiin korkkaamaan jälkikausi! Tein molemmille jäljen, Annille Jarmo rikkoi vähän kaavaa, sen verran tehokkaasti, että Anni puri Jarmoa jäljen lopuksi reiteen hups...muuten ihan ok suoritus.

Boalla oli viettiä kuin pienessä kylässä, ilmaisi molemmat esineet, mutta näitä työstetään ehdottomasti toukokuun jälkiviikonlopulla..tällä hetkellä esineet eivät oikein tahdo merkitä mitään, koska itse jäljellä Boalla on niin paljon viettiä ja taistelutahtoa suorittaa jälki. Mutta oikein tyytyväinen olin tähän päivään. Pikkuhiljaa täytyy tehdä kuntoa Boalle, jotta päästään taas puruihin ja tottista tekemään. Haava on parantunut jo aika kivasti...parin viikon sisään on varmasti ihan kunnossa.

Eilen kävin vähän vierailemassa treeneissä, ensin katsomassa Jannen treeniryhmän treenejä ja sieltä sitten katsomaan Markon ryhmän pureskeluita ja tottiksia. Riksusta ajelin vielä Taliin, jossa tehtiin Annille purut. Mahtava päivä!

Kaikki pennut ovat jo lähteneet uusiin koteihinsa, Liisi ja Nicole vieraili meillä pari päivää pääsiäisenä. Oli tosi reipas pentu, niin meillä kuin lentokentälläkin