RM:ien jälkeen tehtiin yhdet purut, teemana silloin irrotukset ja ylipäätään hallinnan tekeminen. Boan irrotusongelmat olivat selkeä osoitus mun auktoriteetin puutteesta, mutta siis kohta pari kk aikaa ks. treeneistä ja viime sunnuntaina tsekattiin sitten missä mennään. Koira oli oikein pätevä, hyvät irrotukset ja kaikinpuolin hyvät treenit. 

Tottistakin oon tehnyt muutamaan otteeseen, pilkotaan nyt taas liikkeitä osiin, tauko tekee koiraan viettiä ja sitten taas pitää miettiä miten yhdistellään ja viimeistellään. Nyt on onneksi koko talvi aikaa...joskin aika menee niin nopeasti, että ei tässä nyt kokonaan voi lepäämään ryhtyä. Äkkiäkös se kevät taas koittaa! Keväällä sitten kauden aloitus FMBB-kisoja katsomalla!

Riikan kanssa oltiin ahkeria pari viikonloppua sitten, käytiin Nuuksiossa koirien kanssa ja päivän pituudeksi tuli n. 12km. Huippu eväsretki puolessa välissä ja sitten matka jatkui takaisin autoille. Täytyy mennä uusiksi joku vkl...

Anni kuvattiin töissä koko luustoltaan. Se on välillä vähän sen oloinen, että jalat on arkana, etenkin rasituksen jälkeen. Muuten luusto edelleen tuon ikäiselle koiralle hyvä, iän mukana tullutta kulumaa kyynärnivelessä ja selässä sekä varpaissa. Lisäksi näkyi  yksi vanha murtumakin. Lihakset ovat kuitenkin kunnossa. On se meno ollutkin sen tasoista, että ihmekös tuo, vanhuus ei tule yksin.  Käytän Boankin jossain vaiheessa uusiksi kuvissa, etenkin ajattelin kuvauttaa koko selän ja niskan. Lonkat ja kyynärät onkin kuvattu Boalla jo pariinkin otteeseen. Silmäpeilaukset Pelle tekikin niille jo kk sitten.