Boan entinen maalimies ilmoitti MM-kisojen jälkeen, yllättäen ettei ole enää motivoitunut ja kiinnostunut treenaamaan koiraa. Onneksi Timo otti Boan ryhmäänsä ja treenit ovatkin saaneet täysin uuden merkityksen Mukavaa treenata porukassa, jossa on osaavia ja taitavia ihmisiä ja auttavat mielellään.

Viime sunnuntaina puruissa tehtiin parikin treeniä. Ensimmäinen oli Korian "stadionilla", piilonkierto ja siitä kutoselle haukkumaan. Loppuun pako. Boa haukkui hyvin ja hyvällä asenteella piilolla. Pako oli myös hyvä. Toinen treeni kentällä, asennetta ja hallintaa. Alkaa löytymään jo hyvä tunnetila ja treenin jälkeen huomaa, että Boa on kyllä kaikkensa antanut, kun saa melkein perästä vetää sitä jäähdyttelylenkillä. Otin myös tottista, seuraamista ja maahanmenoja. Maahanmenot oli nopeita. Mitä enemmän viettiä seuraamisessa sitä enemmän Boa pyrkii edistämään eli tuohon pitää kiinnittää huomiota.

Maanantaina aloiteltiin vepe. Annille tein rannansuuntaisen viennin, köydenviennin sekä veneliikkeen. Anni oli ihan super, teki kaikki kolme liikettä ihan täydellisesti! Boalle tein veneenhaun sekä vientiä. Veneenhaku oli loistava ja vienti onnistui pientä luovutushässäkkää lukuunottamatta hyvin. Boa lähtee hyvin rannasta, nopeasti ja varmasti, mutta ei haluaisi luovuttaa lelua veneellä ja kääntyy pois. Loppujen lopuksi saatiin kyllä onnistumaan se kun vaihtaa dummyn toiseen leluun.

Annilla juoksutettiin tänään viestiä. 5 pätkää ja radan pituus muutama sata metriä. Anni oli suorastaan erihieno, lähti tosi hyvin jokaisen lähdön, odotti maltillisesti? pisteillä ja juoksi nopeasti ilman ongelmia. Suorastaan olin vähän hämmentynyt Annin tasapainoisuudesta mutta näillä eväillä mennään kokeeseen sitten parin viikon päästä. Siihen mennessä täytyy vielä treenata tottista ja tehdä esineruutuakin.