Viikonlopun vietto alkoi perjantaina vepekokeella Espoossa. Anni irrotti pitkästä aikaa pelastusliiveistä, mutta tarttui niihin uudelleen, uusintairrotus tapahtui n. 7 sekunnin kuluessa :) Pääsin kuitenkin koiran palkkaamaan ja läksimme kotiin. Lauantaina heti aamusta Porvooseen näyttelyyn. Allin kehä oli ensin, tuloksena EH ja erinomainen arvostelu. Jokseenkin hassu yhdistelmä, mutta tuomari oli sitä mieltä, että Alli on erin arvoinen jos vain osaisi käyttäytyä hieman paremmin?! Väliajalla kävimme famon luona syömässä, Anu ja Ben sekä minä ja Timo. Kitan kehä oli vuorossa iltapäivällä ja kaiken sen ulkopuolella sinkoilemisen jälkeen Kita esiintyi itse kehässä todella erinomaisesti! Tuloksena siis junnuluokan voitto, PN1, SERT ja ROP. Ryhmäkehiin emme jääneet, kun alkoi jo vähän väsyttämään...

Kävin iltapäivällä vielä tekemässä Boalle ja Annille jäljen Linan kanssa. Annin jälki oli kisasuoritusta parempi, mutta en silti ollut ihan tyytyväinen. Boan jälki oli vähintäänkin ihan yhtä fiasko, joten illalla uusiksi...
Tein jäljen omalla ruualla ja jäljestin ketjukaulaimella. Iltajälki oli todella mahtava ja juuri sitä mitä olen halunnutkin. Boan jälkeen saamme toivottavasti lisäoppia sitten meidän saksalaisilta ystäviltämme! :)

Sunnuntaiaamusta suunta taas veperantaan...Vuorossa oli Annin ties monesko avoimen luokan vepekoe.
Eka liike täysillä pisteillä. Toinen liike elikäns vienti ONNISTUI tänään pisteillä 23, annoin kaksi ylimääräistä käskyä :) Olinko vähän onnellinen! Kolmas liike muuten erittäin onnistunut, kaksi pistettä lähti maalitolpan ohituksesta ja hukkuva onnistui sitten täydellisesti! Tuloksena siis toinen ykköstuloksemme avoimesta luokasta! Jippii, hyvä Anni! Tähän oli kiva lopettaa vepekausi ja ensi kesänä metsästämme sitten sitä viimeistä siirtoykköstä.

Illalla vielä purut ja tottista..KatjaL tuli auttamaan tottiksessa. Jäävät liikkeet onnistuivat erittäin hyvin ja purut olivat myös hyvällä tasolla. Ohjelmassa oli irrotuksia, otteen parantamista ja loppuhyppyjä. Anni teki taas loistavaa työtä, eikä treeneissä ollut moitittavaa :) Kiitos Pekalle!