Viime viikon sunnuntaina alkoi vihdoinkin tauon jälkeen purureenit Boalla.
Annille tein montsutottisliikkeitä hallissa.
Boa oli loistavan hyvä puruissa! on tauko tehnyt terää :)

 


Nyt vaan pitää alkaa sitä tottista tahkoamaan ihan tosissaan...tein Boalle tottisliikkeistä sivulla istumista ja luoksetuloa.

Anni taasen reenaili pillistä luoksetuloa, hyppyä, eteenmenoa. Kaikinpuolin meni hyvin ja täytyy vaan jatkaa vielä harjoittelua, että pillinkin merkitys tulee selville.

Tiistaina käytiin Suvin kanssa kentällä ottamassa tottista ja kuvia. Aloitin Boalle opettamaan seuraamista, niin että oli pallo kainalossa...Kyllä se sieltä liikkeelle lähti, mutta pomppasi vähän liian eteen. No täytyy tähän kysyä neuvoa Heliltä ja Mialta. Tein myös maahanmenoa, istumista ja seisomista ja ne kaikki meni hyvin. Lopuksi luoksetuloa ja uutena asiana piilonkiertoa. Kierrätin Boan läheltä piiloa, jossa Suvi odotteli patukan kanssa. Kiersi todelle hyvin ja nopeasti Hymy

Tottiksen jälkeen kiiruhdettiin Tamin luokse. Molemmat koirat käytiin läpi, eikä kummassakaan mitään vikaa. Näin ollen voidaan jatkaa treenaamista turvallisin mielin. Vältetään hyppyjä liukkailla ja toivotaan että selvitään talvi hengissä :)

Koko viikko melkein on ollut kovin kylmää, enkä ole käynyt tottista ottamassa. Tänään tein Boalle kotona tottisjuttuja ja seuraaminen seinän vieressä meni jo paljon paremmin ja samalla tehtiin vähän liikkeitä. Jatketaan näitä taas sunnuntaina hallissa...  Kieli ulkona