Tänään oltiin tottistelemassa Boan ja Annin kanssa Petikossa.
Boa oli niin ihmeissään uudesta kentästä, että sillä meni siinä aikaa ihmetellessä, mutta
leikkiä saatiin tehtyä sekä perusasentoa pallon avulla...josko se tuosta alkaa
pikkuhiljaa tottumaan, niin päästään tekemään vaikka seuraamista ja muita kivoja juttuja :)

Annilla ohjelmassa piilonkiertoa ja pikkupalautteen jälkeen kiersi piilot hyvin...Annilla tuntuu toimivan puruissa ja tottiksessa tuo "ravista ennen käyttöä"-ohje...pelittää sen jälkeen oikein kivasti...
Tottista otettiin myös. Kysyin Ismolta, josko saisi vanhallekin ketulle opetettua takapuolen käyttöä seuraamisessa ja Annihan oli oikein hyvä. Alkuun meinasi vähän jäädä, kun ei tiennyt pitäisikö istua vai seurata, mutta pikkuhiljaa alkoi myös tähdellä peppu kääntyä. Itselle muistutuksena, että askellus varmemmaksi, 5 askelta ja käännös vasemmalla jalalla vasemmalle. Tämä oli ehdottomasti hyvä harjoitus!

Boalle purut vielä illalla..Boa on alkanut ennakoimaan irrotusta, joten näitä jatkossa vähän vähemmän ja ja keskitytään hyvään rauhaan.. Muuten se vastaa erittäin hyvin Janin vähän kiusatessa sitä. Haukku on hyvä, joskin paikka voisi olla vielä suorempi, vähän meinaa seilata ja välillä pyrkiä tyynylle päin jos se on maassa. En tiedä, josko tässä voisi joko käyttää apuohjaajaa ja itse pitäisin koiran omalla lyhyellä liinalla vierelläni tai sitten niin, että pitäisin sitä itse vielä lyhyemmällä liinalla kiinni, ettei pääsisi seilaamaan..täytyy vähän miettiä. Hyvä treeni muuten, puri erittäin kovaa, kuin arkun naula, vaimitensenytoli... :)