Keskiviikkona käytiin Suvin kanssa tekemässä Annille viestitreeniä...Anni juoksi erittäin hyvin 5 lyhyttä pätkää. Treeni oli onnistunut myös koulutuksellisesti, koska Anni yritti mm. kerran ottaa varaslähdön Suvin luota. Lisäksi Anni käytti niitä aivojaan juostessaan jälkipätkää..Jälkeä täytyy sille vahvistaa tässä kesän ja syksyn aikana ennen seuraavia kokeita. Tämän jälkeen tein Annille metsään jäljen. Pienen alkusählingin jälkeen se jopa näytti oikeasti jäljestämiseltä!Jana on vielä vähän hukassa, mutta eiköhän se harjoittelemalla ala toimimaan...ilmaisi kaikki kepitkin, joista yksi oli luonnonkeppi. Boalle ostin uuden noutokapulan 650g painavan, jonka pitämistä harjoiteltiin. Boa piti nyt kapulaa edellistä kertaa paremmin. Pikkuhiljaa voitaisiin ehkä siirtyä seuraavaan vaiheeseen? hmm...joka on?

Eilen Boalle jälkeä hirmutuulessa...tein nurtsille kuivaruualla n. 100 askelta pitkän jäljen, jossa oli muutamia tyhjiä kohtia n. 5-6 askelta. Muuten askellus normaalisti ja yksi ruokanappula per askel. Normaalit mutkat jäljellä...Boa teki loistavaa työtä, söi ruuat, eikä tyhjät kohdat tuottaneet ollenkaan ongelmia. Toi koira on vaan niin superi jäljestämään! toivottavasti en pilaa sitä...Jatkossa teen nyt vastaavia jälkiä jonkun aikaa, koska nyt jäljelle on tullut paljon uutta lyhyen ajan sisällä: Normaalit askelvälit, ruuan vähentäminen ja tyhjät askeleet, sade/tuuli ollut vaikeuttamassa, alustanvaihtelut, välillä jyrkempiä mutkia.

Annille lisäksi nurtsille yksi janaharjoitus n. 5m. Se meni hyvin, nyt vaan pikkuhiljaa pidennetään kokoajan janaa ja kohtaa josta jälki alkaa...