Lauantaina juoksutettiin taasen viestiä. Tällä kertaa matkana n. kilometri.

Juoksutin Annin kolme pätkää, jotka onnistuivat suht hyvin kokonaisuutena. Ensimmäisessä lähdössä Anni palasi takaisin. Lähetin sen aina vaan uudelleen ja vihdoinkin se lähti ja juoksi Suvin luokse. Toinen pätkä, jossa mukana myös vaikea jälkiosuus meni erittäin hyvin! Kolmas pätkä meni jo ensimmäistä paremmin, lähetin Annin ensimmäisenä ilman veturia ja taas lähti hyvin mutta palasi kerran takaisin. Toisella yrittämällä taas lähti vähän hitaammin mutta juoksi loppuun asti. Vielä pitäisi saada koira sille mallille, että ekalla lähdetään ihan oikeasti eikä palata takaisin. Sitten se on valmis!Nauru Ekat kokeet on huhtikuussa, siihen mennessä haluan ehdottomasti saada sille onnistuneet treenit.

Annin montsutreenit sunnuntailta peruuntuivat ja itseasiassa maalimies ilmoitti lopettavansa treenaamisen yhtäkkiä, joten jatkossa katsotaan missä lajia treenataan. Annilla otin myös sunnuntaina Talissa vähän tottista, ihan hyvin oli koira mukana ja innoissaan kun sekin pääsi jotain tekemään. Eiköhän se tottis saada taas mallilleen sinne viestikokeeseen.

Boalla oli sunnuntaina tottista ja puruja...aloitin tottistelulla, ohjelmassa taas kaikkia pikkuliikkeitä ja seuraamista. Seuraamisessa otin n. 4 askelta. Vieläkin Boa jää aavistuksen kauas luoksetulon loppuasennossa, mutta harjoitellaan sitä nyt kuitenkin joka päivä, niin kyllä se sieltä pikkuhiljaa alkaa lähentymään. Loppuun koko kentän mitan verran eteenmenoa Johannan pitäessä Boaa. Kävin heilauttamassa patukkaa kentän päässä ja Bee lähti taas kuin ohjus ja juoksi hyvin loppuun asti kun lähetin sen. Hauska koira Kieli ulkona Näitä taas tehdään viikko ja ensi viikon tiistaina mennään Vihtiin. Boan purut meni aika lämpimissä merkeissä, ainakin itsellä. Aloitettiin tekemään saalisturhaumaa. Ekalla kierroksella Boa hapetti itsensä leveään nahkapantaan, niin voimakkaasti se sitä hihaa tavoittelee. Toisella kerralla valjaissa oli havaittavissa vähän samaa, mutta treeni oli parempi, erittäin vahvalla saaliilla on mun pikkukäärme varustettu. Nimensä veroinen elukka siis! Loppuun Boa sai vahingossa hihan, sillä on voimia sen verran, että oma ote vähän heltisi. Autolla sitten vartin verran hihan pitämistä. Boa olisi kuitenkin pitänyt vaikka sitä seuraavaan aamuun, mutta....ensi kerralla taas samat tottiskuviot, piilonkiertoa ja puruissa haukkua niin, että maalimies on piilossa ja jättää ehdottomasti hihan piiloon. Ei anneta purra, jatketaan turhauman tekemistä.

Boalla on kuitenkin ohjelmassa joka päivä tottistelua pihalla...Annin kanssa mennään torstaina katsastamaan mondiotreenit Pernajaan...