Eilen päästiin vihdoinkin ekaa kertaa meidän uudelle kentälle! Läksin ajelemaan kotoa ja ihmettelin, miten navigaattori näyttää, että olisin perillä jo vartin päästä. No eipä sinne kotoa ollutkaan loppupeleissä pidempi matka!

Boalla taas apuohjaajana Tomi. Koiralla vaan on edelleen sen verran voimaa, että saa itsellensä pomppumoodin päälle, joka tarkoittaa saalista. Mua sattui käsiin niin paljon ja treenin jälkeen käsistä oli iho rullalla...tarvii pehmeämmän liinan ja enemmän apuohjaajaa...Boa oli erittäin hektisessä mielentilassa, kanavoinnit ei ollu parhaimmat mahdolliset ja irrotukset jokseenkin syvältä...Yksi hyppykin epäonnistui tyystin. Boa iskee hyvin ja hyvällä otteella yleisesti... Nyt jätetään haukkutreenit ja turhauman hakeminen vähemmälle, koska se on alkanut jo jonkun verran tuottamaan hyvää kiukkua. Koska hallinta ja tekninen osaaminen on jäänyt taka-alalle, niin sunnuntaista alkaen ohjelmassa hyppytekniikan hiomista, rauhavaiheet kuntoon sekä irrotukset täsmällisiksi ja nopeiksi. Ajattelin, että kokeillaan irrotukset samalla tyylillä, mitä tehtiin Saksassa. Sitten voisi ottaa jonkun verran hallintaa mukaan treeniin...

Myös Anni pääsi tekemään harjoituksen, joka sujui ihan mallikkaasti...Tottista ei ehditty tekemään yhtään. Ens kerralla kun haen ruokaa koirille täytyy ostaa Ninniltä pehmeämpi liina ja 650g noutokapula.