Torstaina käytiin Pernajassa Arin luona, joka oli luvannut tehdä Annille treenin. Treeni meni oikein hyvin, aloitettiin ohjaajanpuolustuksella. Parit kättelyt ja puru. Anni puri hyvin ja oli sen lisäksi hyvin hallinnassa. Hyvä haukku ja irrotukset. Yksi tapaturma sattui yhdessä kättelyssä, jossa Anni puri Aria käteen. Onneksi oli edes hanska vähän pehmittämässä, mutta käsi kyllä turposi.

Seuraavaksi hyökkäyksiä, ei minkäänlaisia apua purupaikkaan, vaan Ari seisoi vain paikoillaa. Anni juoksi suoraan rintaan kiinni. Toisella lähetyksellä taisi olla hieman enemmän käsivarren suuntaan...purupaikkaa aloitetaan työstämään nyt jalkaan, katsotaan vaihtaako Anni suht pienellä työllä. Paot olivat hyvät, puru reiteen. Jatkossa aletaan käymään Arin luona ja mahdollisesti käymme joskus näyttämässä kehittymistä Uusiksen luona.Olin tosi tyytyväinen, että päästään jatkamaan treenaamista normaalisti ja toivottavasti myös osallistumaan Oulun kisoihin.

Boalla teen sunnuntaina seuraavan kerran tottista ja piilonkiertoja. Purut jäävät väliin. Tiistaina mennään taas Mian luokse...