Oiiii, mikä ihanan lämmin ja mukava viikonloppu olikaan Kuortaneella! Melkein kaikki kivat kaverit ja tutut paikalla katsomassa ja kannustamassa kisoissa. Aurinko paistoi la ja su pilvettömältä taivaalta ja majoitus Kuortaneen Urheiluopistolla oli oikeinkin kiva. Suomelle on tulossa ainakin alustavasti hieno joukkue ja omaankin suoritukseen olen tyytyväinen. Muutama koulutuksellinen asia tuli esille ja niinhän kisoissa kuuluu ollakin...

Jäljelle lähdettiin päivän viimeisenä. Onneksi koiralla on hyvät hermot, sillä ei ollut hätäpäivää, toisin kuin ohjaajallansa. Alusta oli yllättävän haastellinen, sivusta päin näytti, että onpas huippuhyvä, mutta pohjalla kuivia kohtia, traktkorinuria, multauria ja lantapaakkuja siellä täällä. Boa jätti viimeisen esineen ilmaisematta, josta harmillisesti lähtee se 7 pistettä. Vastatuulisuoralla nenä vähän nousi, mutta muuten suht ok suoritus. Pisteitä 84.

Tottiksen viretilaan olin kaikin puolin tyytyväinen, omaan käskytykseen olisi varmaan ihan hyvä kiinnittää huomiota. Ainoa liikevirhe oli istuminen, jossa Boa jäi seisomaan. Se liike on takkuillut nyt viime aikoina...tottiksesta 83.

Purut menivät jotakuinkin odotusten ja treenien mukaisesti. Pientä hallinnan puutetta kumpusi etenkin irrotuksissa. Yksi ylimääräinen irti-käsky pitkässä liikkeessä, sekä pari muuta hidasta irrotusta vei meiltä jo useamman pisteen. Tunnetila pysyi ja olin kaikin puolin muuten tyytyväinen. Pisteitä 88.

Yhteensä siis 255 pistettä ja sijoitus 10/18. Ei siinä muuta kuin treeniä lisää ja eteenpäin!

Kiitos mun kannustusjoukoille, Markolle ja Lasselle sekä kaikille meitä treeneissä kaikin tavoin auttaneille!