Juhannus oli ja meni, mut oli kutsuttu viettämään juhannusta Ruotsiin Ivan Balabanovin seminaariin. Mulla oli tosi kiva juhannus, lensin perjantaina Tukholmaan ja tulin maanantaina takaisin. Päivät vietettiin tottiksen ja purujen merkeissä kentällä ja illalla lähdettiin Marian, Ivanin ja Natalian kanssa syömään ja viettämään iltaa. Uusia ajatuksia ja vinkkejä tuli tottikseen, purujen osalta ei nyt ilmennyt hirveästi uutta...muutamaa juttua aion kylläkin kokeilla itsekin   ehdottomasti ensi vuonna uusiksi jos vaan aikataulut sopii!

Aloitin mun lyhyen, mutta sitäkin antoisamman kesäloman tänään! tämän viikon loppu vietetään mökillä Kuopiossa ja käydään samalla vähän katsomassa Katjan pentua Turrea Eilen työpaikkakin muutti uusiin hienoihin tiloihin, joten loman jälkeen on kyllä kiva mennä töihin!

Boa aloitti eilen treenaamaan ekaa kertaa vepen voittajaluokan liikkeitä ja nehän meni sitten tosi mainiosti! nyt vaan vähän toistoja alle, niin voidaan startata voittajassa...tein kaikki muut liikkeet paitsi hukkuvan, köyden vienti oli ok, kerran tarttui uudestaan köyteen, veneliikkeessä vaan toistoja alle, jotta oppii että se köysi on siellä varmasti ja loppuun pari rannansuuntaista vientiä, jotka meni täydellisesti!

purut on menny varsin hyvin, Boa on kyllä lahjakas puruissa, se pystyy kerta toisensa jälkeen tekemään hyviä treenejä, mutta kuitenkin niin, että se mitä opetetaan on sillä yleensä seuraavissa treeneissä jo muistissa.  Tottiksessa treenataan edelleen jääviä ja eritoten seisomista. Kohtapuoliin alan työstämään taas noutoja ja eteenmenoja sekä puruissa piilonkiertoja. Nyt on keskitytty piilotyöskentelyyn sekä selkäkuljetukseen.

Jälkeä on ajettu epäsäännöllisen säännöllisesti, kävin näyttämässä Anskullekin jälkeä ja saatiin sieltä hyviä vinkkejä jatkoon, vaikka sen päivän jäljet eivät putkeen mennykään. Pari seuraavaakin jälkeä olivat aika huonoja, mutta tänään tein taas jäljen, jossa alkoi olla sitä mitä haenkin...joten ehkä se taas siitä

Huomenna olisi tarkoitus tottistella Hannun opissa...