Boalla oli tänään tottiksessa ohjelmassa noutokapulan pitämistä ja seuraamista. Pitoharjoituksia en ole ehtinyt tekemään kuin kerran viime tottistelun jälkeen, mutta nyt täytyy alkaa tekemään harjoituksia joka päivä. Treenit meni kuitenkin hyvin. Sitten seuraamista muutama pätkä. Seuraamiset menee hyvin, matkaa n. 10-15 askelta, muutamalla pienellä "oikealle" käännöksellä. Treenin loppuun eteenmeno joka onnistui hyvin!

Tottistelun jälkeen mentiin kaiman kera korkkaamaan jälkikausi ja tein Boalle s-muotoista jälkeä ehkä n. 100 askelta...en laskenut...Boalla oli valtavasti intoa ja vauhtiakin meinasi olla jo liiaksikin. Seuraava jälki pitäisi saada tehtyä niin, että näen itse askeleet, jotta pääsee puuttumaan liialliseen vauhtiin tai jos meinaa mennä askeleesta yli...muuten olin kyllä ihan tyytyväinen suoritukseen. Annille lopuksi vähän seuraamista ja jääviä liikkeitä. Anni tekee hieman parempaa seuraamista eli ts. ei paina ja poikita niin paljon jos oma vauhti on hiljaisempi ja pallo on vasemmassa kainalossa..

Tällä viikolla olisi kiva päästä vielä uudestaankin jäljestämään..katsotaan vähän mikä on aikataulu, kun tuntuu taas että joka päivä on jotain puuhaa..ehkä viikonloppuna sitten...