Eilen Raisiossa Anni kilpaili viestikokeen avoimessa luokassa. Koira juoksi lämpimässä säässä erittäin hyvin. Tottikseen mentäessä oli sekä itsellä että koiralla aika voimaton olo, mutta tehtiin kumminkin ihan hyvä tottis. Ainoat virheet mielestäni olivat pieni häröily seuraamisessa, noutokapulan pureskelu sekä luoksetulossa Anni jäi seisomaan mun eteen, josta käskin sen sivulle. Tuomarin näkemys pisteistä oli kuitenkin vähän eri, niinkuin taas muillakin koirilla, harmittavasti jäi tulokset saamatta huonojen tottispisteiden takia. Lopputuloksena kuitenkin koulutustunnus II-tuloksella ja erittäin tyytyväinen ohjaaja!

Boan kanssa ehdittiin vielä puruihin illalla...irrotukset eivät yhtäkkiä enää olletkaan ongelma. Boa haukkui hyvin ja otteet hyvät ja rauhalliset. Kanavoinnit eivät olleet parhaimmat mahdolliset, joskin paremmat kuin viimeksi. Boa voisi nyt tehdä sen juoksun, koska se käyttäytyy hieman oudosti...Muutama hyppy, jotka meni suht ok, koira iskee hyvin ja hyvällä voimalla. Vielä tuo hyppy on vähän hakusessa välistä...Boalle tehdään vielä yksi harjoitus, jonka jälkeen jäämme vähäksi aikaa tauolle odottelemaan sitä juoksun alkamista. Toukokuussa käymme Timpan luona myös katsastamassa tilannetta...

Lopuksi otin vielä Boalle tottista. Seuraaminen meni erittäin hyvin ja hyvällä vietillä! Noutokapulan pitäminen oli ok, ei pureskellut kapulaa, haluaa ottaa kapulan ja irrotukset hyvät. Vielä lisää voimaa pitämiseen. Nyt pystyn kuitenkin jo pitämään patukkaa leuan alla ja palkkaamaan nopeasti irrotuksen jälkeen. Loppuun taas yksi eteenmeno..Boalla oli aluksi yksi pitkä piuha, jonka yhdistymisen jälkeen syttyi pieni valo ja eteenmeno oli nopea ja hyvä! Ainiin, aloitin opettamaan Boalle myös hyppyä matalalla esteellä.