Viikonlopun RM-kisat takanapäin. Tässä jotain mietteitä kisoista...Tottikseen olin jäävien liikkeiden osalta erittäin tyytyväinen. Ne oli ne mitä ollaan työstetty Katjan kanssa (Kiitos KatjaL!) useita viikkoja ja treeni tuotti tulosta. Anni suoritti kaikki jäävät liikkeet hyvin ja oikein. Muuten meidän ongelmaksi selvästi tottiksessa on muodostunut koiran viretila..En osaa enkä saa koiraa oikeaan mielentilaan, kuten en myöskään nyt. Tämä näkyi erittäin huonona seuraamisena, kontakti oli huono jollei olematon, koira ei pitänyt paikkaansa ja jouduin antamaan sille uuden käskyn ryhmään mennessä. Estenouto ei onnistunut, vaan koira kiersi mennessä! esteen...Eteenlähettäminen onnistui erittäin hyvin, mutta maahan mentiin vasta kolmannella käskyllä :(   Pisteitä 75p.

Ainiin...jälki oli tietysti ekana, itse jäljen ajamiseen olin erittäin tyytyväinen, tällä kertaa Anni esitti sitä jäljestysosaamista, jonka se oikeasti osaa. Jälki ajettiin hyvin, kulmat meni yhtä hyvin lukuunottamatta yhtä pyörähdystä viimeisessä kulmassa. Kaksi esinettä jäi ilmaisematta ja se oli se kompastuskivi tälläkin kertaa. Pisteitä kuitenkin 81p.

Puruissa hajosi paketti sitten ihan totaalisesti...Anni kiersi ekan piilon hyvin, jonka jälkeen lähetin sen kakkospiilolle. Sieltä se sitten otti ja kiersi nelosen ja juoksi suoraan kutoselle häiritsemään Laaksosta, tuli vasta toisella käskyllä sivullekin, pahus...Tähän meni sitten -10p. heittämällä..muuten suoritus suht hyvä, niinkuin noin hallinnan osalta. Irrotukset olisivat voineet olla aavistuksen nopeampia, mutta itse otetyöskentely ja iskut oli erittäin hyviä! Pitkä liike erittäin nopea, niinkuin yleensäkin, mutta onneksi oli hyvä maalimies ottamassa vastaan :) Kiitos Frank Steffens!

Lopuksi kiitos mun omille kannustusjoukoille, Katjalle ja Emmalle (magee banderolli!) sekä kaikkia meitä kannustaneille! Tästähän on suunta vain ylöspäin! Hieno kokemus itselle ja koiralle :)

Nyt yritetään palautua pikkuväsymyksestä, kun ilta venähti yön puolelle takaisinpäin ajellessa. Hyvä ettei tarvinnut yksin ajella...

Boa oli käyttäytynyt oikein hienosti koko viikonlopun ajan Timpan hoidossa...

Onnea vielä kaikille tuloksen tehneille kisoissa! Jännitys säilyi loppuun asti :)