Eilen aloiteltiin vepeilyt..Annille ohjelmassa vientiä ensin pelastusliiveillä. Viennit sujuu edelleen hyvin, irrotukset sitten ei..No irrottihan se taas loppujen lopuksi. Toisena liikkeenä kokeiltiin ekaa kertaa rannansuuntaista vientiä ja se onnistui ihan kivasti. Lopuksi taas lepuuttajan vientiä, joka meni ok myös irrotuksen osalta. Ensi kerralla Annille taas pelastusliivien vientiä ja molemmat veneliikkeet ohjelmassa...Yritän vahvistaa ennen rantaan menoa irrotuksia tekemällä kuivavientiä.

Boakin pääsi uimaan. Aluksi Boaa jännitti ihan kamalasti tulla veteen, mutta kun otin patukan esille niin jopas Beekin sai vauhtia ja sitten taisteltiin vedessä patukasta! Boa hyppäsi veneeseen ja ekalla kutsulla sieltä poiskin ja räpiköi rantaan, aika hieno Boa Cool

Vepen jälkeen lähdettiin jäljestämään...Tein Boalle multapellolle 210 askelta, jossa siellä täällä oli vaihdellen 1-2 tyhjää..Boa jäljesti koko jäljen tarkasti joka askeleen haistellen, mutta ei syönyt kuin ehkä yhteensä 10 namia Yllättynyt Käytännössä se jäljesti ja teki aivan kisajäljen tyyppisen suorituksen! Tein vielä uuden n. 50 askelta pitkän syheröjäljen, jossa myös tyhjiä ja ruoka askeleen pinnalla ja edelleen aivan sama juttu..Olin kyllä todella tyytyväinen sen työskentelyyn muuten, koska se jäljestää hyvin ja varmasti. Ainoa miinus tuli sen reagoimisesta häiriöön, kun meidän jäljellä vieraili vähän lintuja, joita Boa katseli välillä..Taidan seuraavan jäljen tehdä taas vähän isommalla nälällä nurtsille ja katsoa syökö se sieltä paremmin.