Thaimaan reissu oli kyllä ihana, siellä sitä lämpöä vaan piisasi, joka päivä n. +35 astetta :) hyvää ruokaa, sai vaan lekotella auringossa ja nauttia erityisen reippaasta iltaelämästä. Mä niin nautin lomasta! Tulomatka kesti kyllä luvattoman pitkään, selkä meni siitä istumisesta ihan jumiin, mutta kyllä sen kestää loistavan reissun takia. Boa oli aloittanut sitten sen kauan odotetun juoksunsa Riikalla hoidossa ollessaan, Haiku ei onneksi välittänyt, kun sitä tiputtelua oli vasta kestänyt pari päivää, kun tultiin kotiin. Juoksun huono puoli tähän väliin oli nyt sitten se, ettei päästy valjakkohiihdon rotumestiksiin osallistumaan. Ensi vuonna sitten toivottavasti uusi yritys...

laitellaan muutama kuva reissusta, kunhan saan ne kamerasta pois..mutta tässä kuvaa koirista, kun ne oli yhtenä päivänä käyny yhteisellä lenkillä.

 

ja Boa ja Haiku kaverukset yhdessä päiväunilla...Kiitos vielä tätäkin kautta Jennylle ja Kaitsulle Annin ja kissojen hoitamisesta ja Riikalle ja Nikolle Boan hyvästä hoidosta!