Eilen tottisteltiin Boan kanssa Vihdissä. Ohjelmassa tällä kertaa seuraamista, pitkiä suoria, luoksetulon loppuasentoja lyhyeltä matkalta sekä pari eteenmenoa. Seuraamista tehdään nyt niin, että palkka on vielä ylempänä mun hartia/niskaseudulla, pitkiä suoria, ei kaarroksia, ellei koira ala painamaan  tai aukeamaan. Luoksetuloja erikseen Ivanin tyyliin kierrättämällä eteen tai läpijuoksuja tai lyhyeltä matkalta, niin että tulee tarpeeksi lähelle istumaan. Eteenlähetyksissä merkkikäsky ja sitten lähetys.

Jatkossa myös kapulan pitämistä puupalikalla sekä istumisia, maahanmenoja ja seisomisia. Paikallamakuuta pitäisi myös alkaa pidentämään.

Puruissa hallinta oli varsin mallikasta ja aktiivista. Erittäin hyvä suoritus! Purujen iskut ja hypyt myös hyvät. Ainoa huono asia oli Boan rauha, se ei onnistunut niinkuin normaalisti, mutta ei se nyt mikään katastrofaalinen ollut. Autolla kanavointi on ihan tosi hienoa...

Eilinen jälki oli sen sijaan ihan katastrooffi! mun on tosi pakko päästä vielä parille jäljelle Boan kanssa ennen kuin tulee pysyvästi talvi! Nyt just ei vaan näytä siltä, että pääsee, mutta varppina toi lumi sulaa vielä...Perhana, että mun pitikin mennä sössimään se jälki!