ulkona...Boaa tuo pakkanen ei haittaa pätkääkään, Annia paleltaa...treenitkin on vähän jäissä nyt kun on niin kylmä, tarkoituksena olisi mennä viestiä juoksuttamaan Annille.

Viime viikonloppuna oltiin molempina päivinä Allin ja Kitan kanssa messukeskuksen näyttelyssä. Lauantaina Kitalla oli erihyvä päivä, Val Eri1, PN1, VSP sekä CACIB, näin ollen myös V-09. Kitan voiti loppujen lopuksi sen iskä Baron, joka oli siis rotunsa paras. Ei huono ollenkaan...Allille lauantaina EH, erittäin tiukalta tuomarilta, joka ei paljon eriä jakanut. Sunnuntaina Allilla sama homma, EH:ta jaettiin, mutta hyvällä arvostelulla. Kitalla sunnuntaina Eri, PN2 sekä Vara-Cacib. Nyt sitten metsästetään niitä cacibeja, niin saadaan koirasta int-valio.

Boan purut sujuu entiseen malliin...nyt kanavointi onnistuu jo varsin hyvin. Täytyy itse tehdä nyt suunnitelmaa eteenpäin, mitä harjoitellaan ja miten, jotta saan hommat kehittymään. Muuten junnataan paikallaan ihan turhaan. Tottista olen tehnyt liian vähän, mutta täytyy ryhdistäytyä siinäkin joulun jälkeen. Seuraaminen menee hyvin, pitkiä suoria ollaan työstetty sekä jonkun verran vietillä jääviä liikkeitä. Paikallamakuuta pitää tehdä, mutta vasta myöhemmin ulkona tai sitten hallissa.

Annilla on ohjelmassa agilityä, tokoa sekä tottista. Viestiä juoksutetaan mikäli kelit sen sallii..