tänään koitti se päivä, mistä on taisteltu, nostettu verenpainetta ja treenattu..Annista tuli Suomen Vesipelastusvalio, lainaohjaaja Mian kanssa! Kauden viimeisissä kisoissa, mun ollessa toisaalla Boan kanssa kisaamassa, Mia teki sen! pisteitä 98/100 ja luokkavoitolla monen vuoden treenit palkittiin! helppoa ei todellakaan tuon koiran kyseessä ollessa ole ollut, kivinen tie, jonka ajattelin jo suutuspäissäni lopettaa...ihan uskomaton suoritus! Kiitos Mia, kiitos treenikaverit ja kaikki meitä treeneissä autttaneet ja avustaneet!

Boa aloitti oikein kivalla tottissuorituksella RM-kisasuorituksensa tänään Hyvinkäällä. Valitettavasti liikkeestä istuminen meni puutteelliseksi sen jäädessä seisomaan. Muuten olin varsin tyytyväinen suoritukseen ja sen tunnetilan ja vireen säilyessä hyvänä koko suorituksen ajan. Pisteitä tänään 88. Puruissa meillä on ollut hieman tunnetilaongelmaa piilolla, Boa ei ole päässyt jostain syystä kunnolla aggressioalueelle, jonka takia sitä vähän viriteltiin eilen ja tänään ennen C-osaa. Piilonkierrot olivat tiiviit ja nopeat, tuli kutoselle hyvässä tilassa ja haukkui nyt hyvin. Valitettavasti hallinta petti ja hommeli luisui lapasesta. Liikaa irrotuskäskyjä, jotka keskeyttivät meidän kokeen. Myöhemmin käytiin vielä tekemässä vähän palauttelevaa treeniä ja parin tulevan purutreenin jälkeen jätän purutkin talvitauolle.

Isot kiitokset tämän kauden treeneistä tietenkin Timpalle, Hannulle, Jannelle ja Jarmolle. Lisäksi kiitos Ansku ja Elise avusta jäljellä, jälki on saatu vihdoinkin ihan ok mallille näin loppukaudesta! Ensi kaudella palataan taas asiaan tässä vielä tottisosuudesta video...