vähän liian nopeasti, kun en ehtinyt edes yhtä kivaa motivaatiojälkeä tekemään kokeen jälkeen...mutta tehdään sitten ensi kesänä pari kertaa olen tottista treenaillut, Boa on kyllä vietissään, kun pitää vähän aikaa taukoa. Hassu nenäeläin Annista on tullut vanhemmiten vähän kiukutteleva akka, mutta sitten se osaa olla hellyyttävä oma itsensä..

Mä oonkin opetellut hiihtämään, ihan opettajan opastuksella ja pikkuhiljaa meno alkaa muistuttamaan jo luistelutyyliä! hih..hiihtäminen on oikeastaan tosi hauskaa ja kohtahan sitä voiskin jo kokeilla Boan kanssa moista. Ladut alkaa varmaan kohta olemaan ihan ok kunnossa, joten eikun yrittämään. Meillä on jo suunnitelma Piian kanssa siis hiihtosuunnitelmia...

puruista ja treeneistä ylipäätään ollaan pidetty vähän taukoa... aikaa menny kämpän remontoimiseen ja kohta on joulu. Omat joululahjat oonkin  ostanut etukäteen itelleni..mm. MM-joukkueen kannatushupparin, uuden videokameran ja Top-Maticin. Ensi vuoden alusta vaihdan työpaikkaa, vihdoinkin pääsen alalle, josta oon aina haaveillut eli sekin oli kyllä kiva joululahja.

Nopeasti se aika vaan rientää...