Boan kanssa aloiteltiin noutokapulan pitämisharjoituksia. Siirryttiin suoraan kapulaan, koska patukka aiheuttaa turhaan liian korkeaa mielentilaa Beelle...Tehtiin n. 10 toistoa, jossa koiralle annetaan sen istuessa kapula suuhun ja se pitää sitä muutaman sekunnin. Näitä jatketaan nyt useasti ja paljon!Tavoitteena saada koira pitämään kapulaa ilman mun omia käsiapuja, pureskelematta ja rauhallisesti.

Toinen työstettävä asia oli seuraaminen. Boa yrittää ajoittain vähän liikaa ja käyttää takapuoltaan nyt pienimmässäkin liikkeessä. Seuraamisen asento saatiin korjattua sillä, että lisäsin itse hieman nopeutta. Välillä voin tehdä pienen pienen suunnanmuutoksen oikealle. Nyt jonkun aikaa tehdään pelkästään näitä kahta juttua sekä luoksetulon loppuasentoa. Loppuun otettiin pari eteenmenoa. Ensimmäisellä Boalla meni miettiessä, että mikä ihmeen eteenmeno, mutta toisella kertaa oltiin taas kartalla...Boa on välillä vähän hassu hönö, mutta eikös hyvä malinois saakin olla  Kieli ulkona

Ensi viikon tiistaina meillä onkin viimeinen kerta valmennusryhmää. Kohta pääsee jo jäljestämäänkin! Annilla on viikonloppuna montsuseminaari. Osallistutaan ainakin kahdelle päivälle. Sunnuntaina pitäisi vähän huilia, että jaksaa sitten maanantain viestikokeessa juosta!